'Voltron'-film laat Hollywoodstudio's over elkaar heen vallen

'Voltron'-film laat Hollywoodstudio's over elkaar heen vallen

Alleen Netflix zou zich niet in de strijd mengen.

Al jaren gaan er geruchten over een live action-verfilming over de bekende animatieserie en speelgoedlijn Voltron uit de jaren 80. Nu is bekend wie de film gaat regisseren en het is duidelijk dat bijna alle studio's in Hollywood de film graag aan hun kalender toevoegen.

Het is regisseur Rawson Marshall Thurber, bekend van het recente Red Notice en Skyscraper, die is aangesteld om de live-action-film te schrijven en te regisseren.

Oorlog in Hollywood om Voltron
Volgens The Hollywood Reporter is er een biedingsoorlog uitgebroken waarbij Warner Bros., Universal Pictures en Amazon Studios en nog eens drie andere grote studio's en streamers betrokken zijn.

Netflix zou zich niet in de strijd hebben gemeld, ondanks dat de streamingsdienst de thuisbasis is van de animatieserie Voltron: Legendary Defender. Thurber bedacht het verhaal van de nieuwe film en zal samen met Ellen Shanman het script schrijven.

De originele cartoon was gericht op vijf jonge piloten in een bataljon genaamd de Robot Lions, voertuigen die samenwerken om een megarobot te vormen die bekend staat als Voltron.



NieuwsFilm

meest populair