Geliefd Marvel-personage krijgt eindelijk zijn film of serie

Geliefd Marvel-personage krijgt eindelijk zijn film of serie

Marvel Studios aan de bak met Nova.

We zijn ondertussen 27 films en vijf series verder in het Marvel Cinematic Universe, nog los van de aanpalende films of series van bijvoorbeeld Sony Pictures en Netflix. En nu eindelijk is bekend dat een geliefd personage zijn eigen hoofdstuk krijgt.

Marvel Studios ontwikkelt namelijk een project rond het personage Nova, ook bekend als Richard Rider. Schrijver Sabir Pirzada is aan het werk gezet. Pirzada werkte aan Marvels serie Moon Knight die volgende week debuteert.

Nova en Nova Corps
In de strips is Nova een lid van de intergalactische politiemacht die bekend staat als het Nova Corps, waarvoor hij bovenmenselijke vermogens heeft verworven. Hij heeft onder meer verbeterde kracht, hij kan vliegen en loopt niet zo snel verwondingen op.

Het personage is in aanraking gekomen met de Skrulls die deel uitmaakten van Captain Marvel en de aankomende miniserie Secret Invasion. Dus wie weet is er al snel een cameo.

Op dit moment is het niet bekend of Nova zal worden ontwikkeld als een speelfilm of een miniserie voor op Disney+, maar Kevin Feige is uiteraard weer de producent.

NieuwsFilm

meest populair