Eerste blik op Nicolas Cage als iconische Dracula in 'Renfield'

Eerste blik op Nicolas Cage als iconische Dracula in 'Renfield'

Weet de acteur jullie te overtuigen?

Nicolas Cage zit niet bepaald stil. De acteur maakt de ene na de andere film. Een tijdje geleden tekende hij ook voor Renfield, waarin hij niemand anders dan de iconische Dracula speelt. Nu krijgen we een eerste foto van Cage te zien als zijn personage!

Regisseur Chris McKay, o.a. bekend van The Tomorrow War, wist Cage te strikken voor de horrorkomedie, maar ook de rest van de cast mag er zijn. Zo speelt Nicolas Hoult (X-Men) de hoofdrol, het hulpje van Dracula, Renfeld, waar de film dus voornamelijk om zal draaien. Andere belangrijke rollen zullen worden ingevuld door o.a. Awkwafina, Ben Schwartz en Adrian Martinez.

Foto
Cage liet al eerder weten dat hij zich liet inspireren door David Bowie en zijn eigen vader, August Coppola, voor de rol. Nu is ook een eerste kiekje gedeeld, en het lijkt erop dat we een zeer 'over the top' en zelfs cartoonachtige Dracula mogen verwachten.

Hoewel het maar om een enkele foto gaat, doet het denken aan Tim Burtons Dark Shadows, aangezien Cage spierwit is, paarse lippen heeft en een knalrood Dracula pak aanheeft. Bekijk het kiekje hieronder.



Verhaal
In Renfield ligt de focus dus op de rechterhand van Dracula, die het maar behoorlijk lastig heeft om alles te doen wat zijn meester zegt en van hem vraagt. In het 'Lunatic Asylum' zitten Dracula en Renfield samen opgesloten. Laatstgenoemde is het zat om nog langer een handlanger te zijn en wil op eigen benen staan en nieuwe werelden verkennen. Maar dit laat de Graaf natuurlijk niet zomaar gebeuren...

NieuwsFilm

meest populair