Vin Diesel over mythologisch einde van 'Fast and Furious'

Vin Diesel over mythologisch einde van 'Fast and Furious'

De acteur vindt veel van de popcornreeks.

Het mag duidelijk zijn dat de Fast and Furious-films behoren tot de succesvolste filmreeksen tot op heden gemaakt. De eerste tien films wisten een kleine $7 miljard om te zetten aan de wereldwijde bioscoopkassa's.

Naast wijlen Paul Walker is Vin Diesel hét gezicht van de reeks als het personage Dominic "Dom" Toretto en dat laat hij ook vaak genoeg weten. Nu gaat hij in op de tweeluik die de reeks komende jaren gaat afronden.

Op Instagram spreekt hij zijn fans toe in een uitgebreide post. Hij zegt onder meer dat hij toewerkt naar de "finale van de eerste saga" en dat het "verhaal erg intens" wordt. En er is meer.

Finale van de eerste saga
"Ik weet dat er velen van jullie zijn die oprecht wachten om van mij te horen hoe het met mijn gemoedstoestand is. Ik nader de finale van de eerste saga... dat is Fast," aldus Vin.

"Het is heel intens. Hoewel God zo'n ongelooflijke talent gebruikt om me te helpen bij het voltooien van deze mythologie, kan ik het niet helpen om herinneringen op te halen... jullie hebben allemaal deel uitgemaakt van deze reis."

"Er komen engelen naar deze mythologie die jullie allemaal zullen laten glimlachen. Hahaha. Ik hou van jullie allemaal... en ik hoop jullie uit de grond van mijn ziel trots te maken," sluit de acteur af.

De opnames voor zowel Fast & Furious 10 als Fast & Furious 11 vinden nu plaats onder toeziend oog van Justin Lin. Deel tien moet op 19 mei 2023 in de bioscopen verschijnen. Kijk jij uit naar de slotfilms?



NieuwsFilm

meest populair