Fantastic nieuws voor de 'Evil Dead'-fans i.v.m. het nieuwe deel!

Fantastic nieuws voor de 'Evil Dead'-fans i.v.m. het nieuwe deel!

De R-rating waar iedereen op hoopte!

Goed nieuws voor de horrorfans! Als je een beetje het filmnieuws bijhoudt weet je misschien wel dat er een nieuwe Evil Dead-film uitkomt, waar nu weer iets meer over bekend is. Het laatste weetje klinkt hoogstwaarschijnlijk als muziek in de oren van velen!

Het is namelijk bevestigd dat het nieuwste deel in de franchise, genaamd Evil Dead Rise, een R-rating krijgt. Heel erg gek is dit niet, aangezien de film volgens regisseur Lee Cronin (zelf uitgekozen door Sam Raimi om het stokje over te nemen) vol zit met geweld, bloedvergiet en grof taalgebruik

Ander team
Evil Dead Rise wordt alweer het vijfde deel van de geliefde franchise. Het was wel te verwachten dat de film R-rated wordt, aangezien elke film in de franchise dat al was. Er is maar een uitzondering, namelijk het eerste deel dat Raimi in 1981 maakte. Deze film kreeg toen nog een NC-17 classificatie.

Toch was het nog verre van zeker, aangezien Raimi de regie aan zich voorbij liet gaan en Evil Dead-icoon Bruce Campbell niet meer de hoofdrol voor zijn rekening neemt. Wel zijn beide mannen nog betrokken bij het project als producenten.

Verhaal
Campbell liet zich er een tijdje geleden nog over uit: "Het is een heel nieuw Evil Dead-verhaal, waarin de Necronomicon terecht komt bij nieuwe personages. Het element dat Evil Dead zo vermakelijk maakt is dat het gaat over doorsnee mensen die het moeten opnemen tegen een kwaad dat niet te stoppen lijkt. Dat is de horror in deze films. Het hoofdpersonage is niet iemand die vaardigheden heeft. Ditmaal gaat hem om een vrouw die haar gezin moet zien te redden".

NieuwsFilm

meest populair