Alison Brie vond draaien intieme scène met Aubrey Plaza fantastisch

Alison Brie vond draaien intieme scène met Aubrey Plaza fantastisch

De dames hadden een zeer goede chemie.

Alison Brie vond het heerlijk om met Aubrey Plaza te mogen zoenen in hun nieuwste film Spin Me Round. Dat vertelt ze in een openhartig interview met Insider.

In die komediefilm speelt Brie de manager van een Italiaans franchiserestaurant die naar Italië wordt gestuurd voor een opfriscursus. Daar ontmoet ze niet alleen de grote baas van de keten, maar ook zijn assistente, gespeeld door Plaza.

Het gaat er vervolgens heet aan toe tussen de twee. Zo hebben Brie en Plaza onder meer een stomende scène waarin hun twee personages intiem doen met elkaar in een steegje.

Hoe was het om die scène te draaien? "Ik vind het geweldig om met Aubrey te werken. Ze is een geweldige actrice en ik vind dat we een erg goede chemie samen hebben", reageert Brie wanneer ze die vraag voorgeschoteld krijgt door Insider. "Het opnemen van die scène was een eitje".

De film werd geregisseerd door Jeff Baene, de man van Plaza. Leverde dat geen ongemak op? "Nee hoor", reageert Brie. "Aubrey heeft ook een keer de liefde bedreven met mijn man [Dave Franco] in een film, dus nu staan we een soort van quitte".



NieuwsFilm

meest populair