Miley Cyrus haalt opnieuw keihard uit naar ex-man Liam Hemsworth

Miley Cyrus haalt opnieuw keihard uit naar ex-man Liam Hemsworth

Ze heeft geen goede woorden over voor haar huwelijk met 'The Hunger Games'-acteur.

Miley Cyrus heeft opnieuw keihard uitgehaald naar haar ex-man Liam Hemsworth. Dat deed ze op het podium van Lollapalooza-festival in São Paulo waar ze twee fans de kans gaf om elkaar ten huwelijk te vragen.

"Schat, ik hoop van harte dat jullie huwelijk beter zal zijn dan het mijne", grapte Cyrus toen ze het stel feliciteerde met hun aanzoek. "Mijn huwelijk was gewoonweg een ramp", sneerde ze vervolgens.

De zangeres verwees natuurlijk naar haar huwelijk met de Australische acteur Liam Hemsworth.

De twee werden voor het eerst aan elkaar gelinkt in 2008. In dit jaar waren ze samen in de film The Last Song te zien. In 2012 volgde hun verloving, maar een jaar later braken ze die af.

In 2015 besloten Cyrus en Hemsworth hun relatie een nieuwe kans te geven. In december 2018 stapten ze daadwerkelijk in het huwelijksbootje, om minder dan een jaar later weer uit elkaar te gaan.

Volgens insiders was het huwelijk van Cyrus en Hemsworth altijd al gedoemd te mislukken. "Ze pasten totaal niet bij elkaar en hadden fundamentele meningsverschillen over belangrijke zaken", aldus een bron kort na hun scheiding.

NieuwsFilm

meest populair