Chris Evans is terug in nieuwe trailer 'Lightyear' van Pixar

Chris Evans is terug in nieuwe trailer 'Lightyear' van Pixar

Chris Evans spreekt de stem van deze Pixar-held in.

Disney en Pixar hebben een nieuwe blik vrijgegeven op de film Lightyear. Dat middels een trailer die werd vrijgegeven tijdens de uitreiking van de Academy Awards.

De film is de nieuwste toevoeging aan de Toy Story-franchise, en is de eerste sinds 2019. De boel draait om een stel zelfbewuste stukken speelgoed. Mensen zijn zich daar niet van bewust, maar het speelgoed onderneemt missies om hun eigenaren gelukkig te maken.

Lightyear
De missies om mensen gelukkig te maken werden uitgevoerd door onder meer Woody, Bo Peep, Mr. Potato Head, Rex en Buzz Lightyear. Buzz is een Space Ranger die in zowel de films als de spin-off serie Buzz Lightyear of Star Command te zien was.

Nu maakt Buzz een eerste solo-avontuur door. Maar ditmaal niet als stukje speelgoed, maar juist als de Space Ranger, een beetje zoals in de eerdergenoemde televisieserie gebeurde. De film Lightyear is geregisseerd door Angus MacLane en heeft een scenario van Pete Docter.

Acteur Chris Evans verzorgt de stem van Buzz Lightyear. De trailer legt nadruk op de missie van Buzz in de ruimte en zijn band met een persoonlijke gezelschapsrobot genaamd Sox. Ook horen we David Bowie's Starman, waarbij Buzz uitlegt al een jaar op een andere planeet gestrand te zijn.

Hieronder de trailer:



NieuwsFilm

meest populair