Nog meer verwarring rond 'Star Trek 4'

Nog meer verwarring rond 'Star Trek 4'

Chris Pine weet van niets.

Chris Pine weet nog altijd niets over Star Trek 4. De verwachting is dat de acteur voor die film terugkeert als James T. Kirk.

Tijdens de recente investeerdersdag onthulde Paramount Pictures dat de cast van de recente drie Star Trek-films terugkeert voor een vierde deel. Dat was een aankondiging waar we al sinds 2016 op wachtten, maar opmerkelijk genoeg bleek vrij snel na de aankondiging al dat de cast nog helemaal niet getekend had.

Star Trek-vervolg
In het verleden werd al onderhandeld over een vierde Star Trek-film, maar die onderhandelingen liepen spaak door onenigheid over de salarissen van castleden. We hoorden ook dat de castleden van niets wisten toen deze film en hun terugkeer aangekondigd werd. Pine bevestigt die verhalen:

"Nou, wat er met Star Trek aan de hand is? Eerlijk gezegd heb ik geen idee," aldus Pine. "Toen de aankondiging tijdens dat aandeelhouders-gebeuren gemaakt werd, wist ik niet dat ze dat zouden doen. Ik denk dat niemand dat wist.'

De nieuwe Star Trek-film wordt geregisseerd door Matt Shakman. Hoewel Pine nog geen scenario gezien heeft, heeft hij wel al met Shakman gesproken en heeft hij alle lof voor hem:

"Ik heb Matt Shakman, de regisseur, ontmoet. Hij is een super coole man, heel slim en ik vind hem geweldig. Ik weet dat er ergens een scenario ligt en ik wacht tot ik het te zien krijg. En kijk ernaar uit het te lezen. Ik hou van de groep, van het team, de wereld en kijk ernaar uit weer aan de slag te kunnen."

NieuwsFilm

meest populair