Deze stevige actiefilm keert verrassend terug in Netflix Top 10

Deze stevige actiefilm keert verrassend terug in Netflix Top 10

Michael Bay's 6 Underground weer succesvol op streaming.

De Netflix Orginal Film 6 Underground van regisseur Michael Bay is weer populair op Netflix. De stevige actiefilm lijkt weer de nodige aandacht te krijgen nadat recent Bay's nieuwste film The Ambulance in de bioscopen is verschenen.

6 Underground verscheen in 2019 op Netflix en had met $150 - 170 miljoen een flink productiebudget. De ontvangst was erg mager te noemen. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film namelijk op slechts 36 procent.

"6 Underground is luid, hectisch en uiteindelijk belachelijk -- wat slecht nieuws of een hartelijke aanbeveling is, afhankelijk van hoe je over de films van Michael Bay denkt," luidt de critics consensus op de website.

6 Underground op #9 in de Netflix Top 10
In 6 Underground ontmoeten we zes 'loners' die het verleden uitwissen om als een groep burgerwachters de grootste criminelen van de wereld op te sporen en van de aardbodem weg te vagen.

In de actiefilm zie je rollen van onder meer Ryan Reynolds (als "One"), Dave Franco ("Two"), Manuel Garcia-Rulfo ("Three"), Adria Arjona ("Four"), Corey Hawkins ("Five"), Ben Hardy ("Six") en Mélanie Laurent.



NieuwsFilm

meest populair