Netflix maakt remake van bekende spionagefilm van Robert Rodriguez

Netflix maakt remake van bekende spionagefilm van Robert Rodriguez

Spy Kids in de remake-molen.

Netflix en Skydance hebben een deal gesloten voor een nieuwe versie van de Spy Kids van regisseur Robert Rodriguez. Dit nieuws komt via Deadline.

Rodriguez keert terug om het project te schrijven en te regisseren, dat de wereld kennis zal laten maken met een nieuwe familie van spionnen, en markeert zijn tweede familiefilm voor Netflix na We Can Be Heroes uit 2020.

Spy Kids uit 2001
In de eerste film uit 2001 denken Carmen en Juni dat hun ouders een saai leventje leiden. Ze weten echter niet dat Gregorio en Ingrid Cortez geheim agent waren, maar deze banen opgegeven hebben voor de kinderen. Totdat er enkele oud collega's verdwijnen.

Antonio Banderas, Carla Gugino, Alan Cumming, Cheech Marin, Danny Trejo, Tony Shalhoub, Alexa Vega, Daryl Sabara, Emily Osment en Matt O'Leary speelden allemaal in de originele films die samen wereldwijd meer dan $550 miljoen opbrachten.

Na deel een verschenen ook Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (2002), Spy Kids 3-D: Game Over[/i] (2003) en Spy Kids: All the Time in the World (2011).



NieuwsFilm

meest populair