De Minions zijn terug in deze hilarische nieuwe trailer voor 'The Rise of Gru'

De Minions zijn terug in deze hilarische nieuwe trailer voor 'The Rise of Gru'

Dat betekent ook dat er de komende tijd weer een hoop merchandise in de winkels zal liggen.

De nachtmerrie voor elke ouder in een speelgoedwinkel is terug. Deze zomer verschijnt de nieuwe Minions-film The Rise of Gru in de bioscoop en Illumination heeft nu een hilarische trailer gedeeld.

The Rise of Gru betreft het vervolg op de Minions-prequelfilm uit 2015 en speelt zich kort na de gebeurtenissen uit dat eerste deel af.

Met meer dan 1.1 miljard dollar opbrengst aan de box office, is het niet vreemd dat Illumination dit tweede prequel-avontuur in de Despicable Me-franchise heeft gemaakt. De gele wezentjes blijven gewoon enorm veel geld in het laatje brengen.

De Minions werken nu voor de twaalfjarige superschurk in spe Gru (Steve Carell), die hoopt lid te mogen worden van de VIcious 6, een groep superschurken. Wanneer dit plan mislukt en hij ontvoerd wordt, is het aan de Minions om Gru te redden.



'Verschrikkelijke' productie
The Rise of Gru werd in 2017 aangekondigd en stond oorspronkelijk gepland voor de zomer van 2020. Door de coronapandemie - waardoor niet alleen de bioscopen dichtwaren, maar de productie ook vertraging opliep - moest hij twee keer worden uitgesteld. Nu verschijnt hij aankomende juli dus in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair