Eerste recensies 'The Bubble' van Netflix: kijken of skippen?

Eerste recensies 'The Bubble' van Netflix: kijken of skippen?

De volgende film van Judd Apatow.

In maart verscheen er van Netflix de teaser trailer voor de film The Bubble. Die beelden leken een soort Jurassic Park-achtige film te voorspellen, maar al redelijk snel bleken het beelden uit een film Cliff Beasts 6 die wordt gemaakt in The Bubble.

De film, geregisseerd door Judd Apatow (The King of Staten Island, Knocked Up), is vandaag op Netflix verschenen en de eerste recensies staan online.

De ontvangst blijkt jammer genoeg erg wisselend. Op het moment van schrijven staat de komedie namelijk op slechts 30 procent na 23 recensies. Ook het publiek is niet echt onder de indruk gezien de publieksscore van 45 procent.

Misschien zegt de opmerking van recensent Kevin Maher van Times nog wel het meest: "Al met al is het een van de slechtste van Apatow."


In The Bubble zit een groep acteurs vast in een pandemische bubbel in een hotel. Daar proberen ze een vervolg te maken op een actiefilm over vliegende dinosaurussen. Wat ze echter niet lijken te weten is dat zelfs in de slechtste tijden de natuur een manier vindt, en dat zorgt voor problemen.



NieuwsFilm

meest populair