Rotten Tomatoes-percentage 'Morbius' houdt publiek niet tegen

Rotten Tomatoes-percentage 'Morbius' houdt publiek niet tegen

Publiek heeft gewoon zin in de Marvel-vampier.

Net als bij de Venom-films lijkt een zwak ontvangst de Marvel-film Morbius niet in de weg te gaan zitten. De eerste box office-resultaten zijn zeer redelijk en het lijkt erop dat de $75 miljoen kostende film gewoon uit de kosten gaat komen.

Tijdens de nachtelijke voorpremières in de States heeft Morbius namelijk een redelijke $5,7 miljoen opgehaald, vergelijkbaar met de opbrengst van het wel goed ontvangen Shazam! uit 2019.

Sony Pictures heeft aangegeven een eerste Noord-Amerikaans weekend te verwachten van $33 miljoen, maar andere bronnen verwachten een score tussen de $40 en 50 miljoen. Dit meldt Deadline.

Ontvangst keldert verder
Als we opnieuw een blik werpen op de ontvangstcijfers op Rotten Tomatoes dan moeten we constateren dat de percentages blijven dalen. Na zo'n 160 recensies staat de Tomatometer op 15 procent. De audience score noteert een betere 65 procent.

Gezien het verhoudingsgewijs beperkte productiebudget van 75 miljoen dollar zal de film zo'n 200 tot 250 miljoen dollar moeten opbrengen om direct tijdens de bioscoopgang uit de kosten te kunnen komen.

Wat zeg jij? Houdt het zwakke ontvangst jou tegen om de Marvel-film in de bioscoop te gaan kijken? Of zit jij op 20 april gewoon in de zaal voor Morbius?

NieuwsFilm

meest populair