'The Crow' is terug: bekend acteur én regisseur gevonden!

'The Crow' is terug: bekend acteur én regisseur gevonden!

Niet Jason Momoa maar Bill Skarsgard wordt Eric Draven.

Na jaren van valse starts en een ontwikkelingshel, lijkt The Crow-reboot weer in de maak. Er is een regisseur en een acteur aangetrokken en de opnames zouden zomaar heel snel kunnen starten. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Acteur Bill Skarsgard, die Pennywise de Clown speelde in de It-horrorfilms, zal de hoofdrol als Eric Draven gaan spelen in de reboot van de bovennatuurlijke wraakthriller die zal worden geregisseerd door Rupert Sanders. De filmmaker ken je van onder meer Snow White and the Huntsman en Ghost in the Shell.

The Crow weer terug op de agenda
The Crow wordt gebaseerd op de strip uit de late jaren 80, geschreven en getekend door James O'Barr. Het duistere verhaal gaat over dat een man en zijn verloofde worden aangevallen en vermoord door een bende nadat de auto van het duo kapot gaat.

De man wordt opgewekt door een kraai en eist wraak op degenen die zijn leven en het leven van zijn liefde afnamen.

In 1994 verscheen de eerste verfilming van Alex Proyas en met Brandon Lee in de hoofdrol. Hij werd tijdens de opnames dodelijk getroffen door een kogel. De afgelopen jaren leek met name Jason Momoa het personage te gaan spelen in de reboot.

NieuwsFilm

meest populair