Een van de slechtste Marvel-films is een hit op Netflix

Blade: Trinity scoort!

Het is een nieuwe maand en dus zijn er heel wat nieuwe films te zien op verschillende streamingdiensten. Netflix weet gewoonlijk erg goed te scoren, met eigen content en met aangekocht materiaal.

Binnen het aanbodsgeweld steekt een vrij opvallende film met kop en schouders boven de rest uit: een film die door velen als een van de slechtste Marvel-films tot nu toe beschouwd wordt: Blade: Trinity uit 2004.

Blade: Trinity
De Marvel-film blijkt in de top tien meest bekeken films op Netflix beland te zijn in de Verenigde Staten. Een knappe prestatie, want hij wordt ook vaak de slechtste vampierfilm tot nu toe genoemd.

In 1998 beleefde de film Blade van New Line Cinema, met een hoofdrol voor acteur Wesley Snipes groot succes aan de wereldwijde box office. De vervolgfilm was nog beter dan het origineel, waarna de derde film enorm matig bleek: een film die ook nog eens aan de box office flopte.

Dat maakt het extra bijzonder dat Blade: Trinity de meeste kijkers trekt in de Verenigde Staten. Daar voegde Netflix alledrie de films in de Blade-franchise tot nu toe toe aan zijn aanbod, maar Blade: Trinity scoorde het meest.

NieuwsFilm

meest populair