Jim Carrey over 'Ace Ventura 3' en andere vervolgfilms

Jim Carrey over 'Ace Ventura 3' en andere vervolgfilms

De komiek/acteur lijkt er wel mee te stoppen.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Jim Carrey alleen voor een heel interessante rol zal terugkeren. Hij zegt zelfs te denken om helemaal te stoppen als acteur, aangezien hij behoefte heeft om volop tijd te besteden aan de andere dingen in het leven.

Carrey kennen we van films als Ace Ventura: Pet Detective, The Mask, Dumb and Dumber, The Cable Guy, Liar Liar en Bruce Almighty. Alleen op Dumb and Dumber maakte de acteur vele jaren later een vervolg, los van Ace Ventura: When Nature Calls dat ruim een jaar na het origineel verscheen.

Tijdens de perstournee voor Sonic 2 sprak de acteur met ComicBook.com en de website vroeg hem of hij zou willen terugkeren als een personage dat hij eerder heeft gespeeld.

Vervolgfilms hebben minder impact
"Ik heb geen idee welke dat dan zou moeten zijn," vertelde Carrey aan ComicBook. "Meestal als je iets maakt dat mensen echt raakt, hebben de vervolgfilms minder impact. Als je het lang genoeg daarna doet, imiteer je jezelf. Je gebruikt niet je oorspronkelijke inspiratie."

"Voor deze films is het anders, ze zijn snel achter elkaar gemaakt," voegde Carrey toe over de situatie dat hij nu in korte tijd twee keer Dr. Robotnik speelt.

NieuwsFilm

meest populair