'Jurassic World: Dominion' onthult terugkerende en nieuwe personages

'Jurassic World: Dominion' onthult terugkerende en nieuwe personages

Check hier een nieuwe reeks foto's.

Deze zomer komt Jurassic World: Dominion dan eindelijk uit in de bioscoop. We zien personages als Owen Grady en Claire Dearing weer terug, maar ook oude bekenden uit de Jurassic Park-trilogie: Ellie Sattler, Alan Grant en Ian Malcolm.

Jurassic World: Dominion omvat ook het franchisedebuut van verschillende nieuwkomers. Een daarvan is actrice DeWanda Wise. Zij deelde enkele foto's vanaf de filmset, waarop ze onder meer met acteur Sam Neill te zien is.

Jurassic World: Dominion
Recent vertelde acteur Sam Neill nog tijdens een interview met The Hollywood Reporter over zijn terugkeer in de film.

"Het was geweldig om te doen. Ik was blij dit te mogen doen om een aantal redenen. Allereerst om weer met mijn oude vrienden Laura [Dern] en Jeff [Goldblum] te zijn. We waren midden in de pandemie opgesloten in een hotel, in een wat idyllisch ruraal Engeland en iedereen kon goed overweg," aldus Neill.

"De nieuwe cast was ook geweldig en de bekende Jurassic World-cast; het zijn de aardigste mensen. Bryce en Chris zijn echt lieverds. Omdat we zo worstelden met COVID, hadden we allemaal het gevoel dat we het echt samen moesten doen. Het was een onvergetelijke tijd en ik ben echt dankbaar."



NieuwsFilm

meest populair