Samuel L. Jackson en Uma Thurman herenigd voor nieuwe film

De twee werkten eerder samen aan Pulp Fiction.

Tijdens de 94th Academy Awards zagen we Uma Thurman en Samuel L. Jackson even samen. Ze vierden de 27ste verjaardag van hun iconische film Pulp Fiction. En nu werkt het tweetal wederom samen.

Volgens The Hollywood Reporter hebben Thurman en Jackson getekend om de hoofdrollen te spelen in de film The Kill Room. Dat is een aankomende comic-verfilming, eentje die als een 'duistere misdaadthriller' omschreven wordt, geschreven door Jonathan Jacobson en gemaakt onder regie van Nicol Paone.

The Kill Room
Volgens The Hollywood Reporter volgt The Kill Room een hitman, zijn baas (Jackson), een kunsthandelaar (Thurman) en een witwasplan dat de moordenaar per ongeluk in een avant-garde sensatie veranderd, waarbij ze de kunstwereld moet bespelen tegenover de onderwereld.

The Kill Room wordt geproduceerd door Jordan Yale Levine, Jordan Beckerman en Jon Keeyes onder hun eigen merk, Yale Prodcutions. Ook is Anne Clements betrokken vanuit Idiot Savant Pictures, samen met Paone, Thurman, en Danielle Thomas en Jason Weinberg van Untitled Entertainment.

De opnames van The Kill Room zullen dit najaar van start gaan.

NieuwsFilm

meest populair