Michael Bay zegt dat hij de regisseur is die de meeste voertuigen heeft gesloopt

Michael Bay zegt dat hij de regisseur is die de meeste voertuigen heeft gesloopt

Regisseur Michael Bay zegt dat hij meer voertuigen in zijn carrière heeft gesloopt dan elke andere filmmaker in Hollywood.

Ambulance regisseur Michael Bay zegt dat hij waarschijnlijk meer voertuigen heeft vernietigd dan elke andere filmmaker uit de hele filmgeschiedenis. De regisseurs nieuwste film Ambulance is een actiethriller die meer dan genoeg exploderende voertuigen zal bevatten.

Screen Rant vroeg aan Bay hoeveel voertuigen hij heeft vernietigd tijdens het maken van zijn nieuwste film Ambulance. De regisseur had geen specifiek aantal bijgehouden, maar zei wel dat hij "waarschijnlijk meer voertuigen heeft vernietigd dan enige andere regisseur in de geschiedenis."

Michael Bay
Er is geen officiële data om deze bewering te bevestigen, maar het is niet gek dat Bay dit zegt. Als regisseur staat hij bekend voor de explosies en het vernietigen van (onder andere) voertuigen in zijn films.

Hier is wat de regisseur precies te zeggen over het vernietigen van voertuigen: "Wel, we hebben een telling van mijn transportman, maar ik heb waarschijnlijk meer voertuigen vernield dan eender welke andere directeur in de geschiedenis. Om een voorbeeld te geven, ik was in een Chinese autofabriek, en ze waren zo onder de indruk om me mee te nemen naar de man die de test crash dummies crasht en ik heb zoiets van, 'Ik ben niet onder de indruk, kerel. Oké? Ik heb meer auto's laten crashen dan jij ooit in je leven.'"

Cijfers
Bays bewering lijkt mogelijk te zijn, maar het is pas zeker te weten totdat iemand het daadwerkelijke aantal berekent. De regisseur heeft een goed vermogen weten op te brengen door destructieve en explosieve films te maken.

Bay heeft niets laten liggen om in zijn films zijn gewenste aantal vernietigde voertuigen en explosies terug te brengen. Om deze reden zal hij waarschijnlijk ook de koning van filmische destructieve chaos blijven.

NieuwsFilm

meest populair