Will Smith vreest de volgende acteur te zijn die compleet gecanceld wordt

Will Smith vreest de volgende acteur te zijn die compleet gecanceld wordt

De acteur staat flink onder vuur.

Was de klap die Will Smith uitdeelde aan Chris Rock terecht of onterecht? De meningen zijn erg verdeeld, maar het mag duidelijk zijn dat iedere vorm van geweld niet het antwoord is op een misschien wat onhandig grapje. Ondertussen lijkt dit ook geland bij de familie Smith.

Vlak na en ook in de eerste dagen na het incident leek de Hollywoodfamilie achter de klap te blijven staan. Want familie neemt het toch voor elkaar op? Maar er volgden al snel excuses, ook aan het adres van Rock.

Will Smith vreest te worden gecanceld
De stoere Smith vreest nu te worden gecanceld. Volgens een bron van Us Weekly vreest de acteur dat hij gecanceld wordt. Veel van zijn films en andere projecten staan namelijk on hold en dat maakt de acteur onzeker.

"Hij voelt zich verschrikkelijk en probeert niet in paniek te raken, maar het is een enorm bittere pil. Zijn grootste angst is dat hij volledig wordt gecanceld. Er kan er niet echt iets aan doen, anders dan achterover leunen, zijn straf incasseren als een man en te boeten voor zijn daden," aldus de bron van Us Weekly.

De acteur heeft nog heel wat plannen. Zo zou er een biopic over hem gemaakt worden en staan de bioscoopfilms Bad Boys 4 en The Council en Netflix-films Fast and Loose en Bright 2 nog op het programma. De actiethriller Emancipation van regisseur Antoine Fuqua is al opgenomen.

NieuwsFilm

meest populair