Brie Larson showt haar strakke buikje op Insta-foto

Brie Larson showt haar strakke buikje op Insta-foto

De Marvel-actrice is in topvorm.

Oscarwinnares Brie Larson zien we over een klein jaar in een volgende Marvel-film, uiteraard als Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel. De blonde actrice heeft echter nog twee projecten op het programma staan.

Zo werkt ze op dit moment aan een tv-serie gebaseerd gebaseerd op de echte ervaringen van een undercoveragente van de CIA, waarin haar persoonlijke en professionele leven centraal staan. Verdere details zijn nog onbekend, wel zou de serie dit jaar verschijnen.

Een ander project is de tv-serie Lessons in Chemistry waarin Brie te zien is als Elizabeth Zott. Ze heeft de droom om wetenschapper te worden, in het begin van de jaren zestig. Toch komt die droom in de ijskast te staan als ze merkt dat ze zwanger is en wordt ontslagen uit haar laboratorium.

Gestrekt op Instagram
De in Sacramento, Californië geboren superster zien we ook regelmatig op Instagram. Dit keer zien we haar helemaal gestrekt waardoor haar afgetrainde buik te zien is. En als je even verder kijkt op haar Insta dan zie je dat ze daar hard voor traint. Enkel een 💙 voegt ze toe.


Zien hoe de 31 jarige Brie Larson haar lichaam strekt? Check de foto hier op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair