Teams in 'Jurassic World Dominion' prijsgegeven op 3 covers Empire

Teams in 'Jurassic World Dominion' prijsgegeven op 3 covers Empire

Twee teams, veel dino's en een mug.

Door de coronacrisis en de daarbij behorende productievertraging werd Jurassic World: Dominion van regisseur Colin Trevorrow met een vol jaar uitgesteld en de extra wachttijd tot de derde film in de rebootreeks komt nu spoedig ten einde.

Er zijn nu namelijk drie covers verschenen van het magazine Empire. Op twee van de covers zien we vermoedelijk de teams die in Dominion eigen missies hebben, uiteraard om de mensheid te beschermen tegen de losgeslagen dino's, en misschien ook wel andersom.

The Legacy Heroes
We starten met de cover met de meest herkenbare acteurs, namelijk die uit de originele trilogie Jurassic Park (1993-2001). Je ziet de 'The Legacy Heroes' met Sam Neill als Alan Grant, Laura Dern als Ellie Sattler en Jeff Goldblum als Ian Malcolm, omringd door verschillende dino's.


The New Breed
Op de tweede cover zien we 'The New Breed' met de bekende gezichten van Chris Pratt als Owen Grady en Bryce Dallas Howard als Claire Dearing en de nieuwe gezichten van DeWanda Wise als Kayla Watts en Mamoudou Athie als Ramsay Cole. Ook zien we Blue en haar kleintje.


The Real Bad Guy
En hieronder de derde poster die teruggrijpt naar het bron van het kwaad, de mug met dinobloed die vast kwam te zitten in boomhars. Vanaf 9 juni in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair