Deze nieuwe film is een grote hit op Netflix

Deze nieuwe film is een grote hit op Netflix

The In Between maakt indruk.

Op dit moment is Paramount+ nog niet in Nederland te streamen. Het gevolg is dat de Originals van de Noord-Amerikaanse streamingdienst in Europa en andere delen van de wereld aangeboden worden via andere diensten. Dat geldt ook voor de film The In Between.

The In Between is een romantische dramafilm van regisseur Arie Posin (The Face of Love) met Joey King (The Kissing Booth) en Kyle Allen (West Side Story) in de hoofdrollen. De film verscheen op 11 februari op Paramount+ en staat nu op de derde plaats in de Netflix Top 10.

The In Between: voor de liefhebbers
De ontvangst van The In Between is wisselend. Na negen reviews staat het drama op 56 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Het publiek lijkt een stuk positiever, gezien de 70 procent als Audience Score.


In The In Between is de tiener Tessa dol op fotografie. In de liefde is ze altijd op haar hoede, totdat ze de romantische Skylar tegen het lijf loopt. Ze beginnen een relatie. Maar die is van korte duur doordat de twee betrokken raken bij een verkeersongeluk. Skylar komt te overlijden.

Tessa moet verder met haar leven, maar vermoedt dat hij contact probeert te maken vanuit het hiernamaals.

NieuwsFilm

meest populair