Boezem van Donna D'Errico knalt bijna uit haar bikini

Boezem van Donna D'Errico knalt bijna uit haar bikini

De Baywatch-actrice in de achtertuin.

De ooit zo bekende tv-actrice Donna D'Errico lijkt een beetje te werken aan een comeback. De blondine was verleden jaar namelijk te zien naast Bruce Willis in de verder vergankelijke actiethriller Killing Field a.k.a. Survive the Game.

En ze heeft meer films op haar lijstje staan. De eerste is Frank and Penelope, een verhaal over liefde en geweld. Een man die er emotioneel doorheen zit ontmoet zijn redder die verleidelijk danst in een vervallen stripclub. Het geeft hem hoop.

De tweede is 116 MacDougal, het waargebeurde en persoonlijke verhaal over hoe een kolenkelder in Greenwich Village een coffeeshop wordt, "The Gaslight". De eigenaar is de flamboyante oplichter en rokkenjager John Mitchell.

Van blondine naar brunette
Al eventjes is op haar Instagram te zien dat Donna niet meer blond is. Ze is nu namelijk een brunette. De rest is overigens gewoon hetzelfde gebleven. "36°c hier vandaag! Voel me de laatste tijd sterk en zelfverzekerd in mijn vel zitten. Fijne dag allemaal," schrijft ze bij een foto in opvallende bikini.


De 54 jarige Donna in haar achtertuin zien? Check de foto dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair