Jennifer Lopez en Ben Affleck zetten opnieuw een spannende stap samen

Jennifer Lopez en Ben Affleck zetten opnieuw een spannende stap samen

De sterren zijn (voor de tweede keer) met elkaar verloofd.

Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn opnieuw met elkaar verloofd. Opnieuw? Ja, want deze sterren probeerden dat zo'n twintig jaar ook al eens.

Er staat weer een waar sprookjeshuwelijk aan te komen in Hollywood. Ben Affleck en Jennifer Lopez hebben officieel bekendgemaakt met elkaar te gaan trouwen. Dat hebben ze zelf aangekondigd in een video op Instagram, zoals dat tegenwoordig gaat.



Alle seinen op groen
Eerder deze week verschenen er al geruchten dat Affleck op zijn knieën zou zijn gegaan voor de zangeres. Lopez werd namelijk gespot met een enorme, opvallende ring om haar vinger toen ze met haar dochter aan het winkelen was in Los Angeles.

Insiders zagen deze stap al enige tijd aankomen. Affleck en Lopez zijn nu ongeveer een jaar met elkaar herenigd en duidelijk enorm gelukkig saampjes.

Het is dan ook mooi om te zien dat de twee een daadwerkelijk huwelijk nu een nieuwe kans geven. Eerder waren ze immers tussen 2002 en 2003 met elkaar verloofd, maar dat feest ging uiteindelijk niet door omdat de liefde vroegtijdig bleek te zijn verdwenen.

NieuwsFilm

meest populair