Grote nieuwe Netflix Original film blijkt een gigantische flop

The Bubble van Judd Apatow flopt.


Als je kijkt naar de top 10 lijstjes die Netflix met enige regelmaat vrijgeeft, is er een duidelijke en grote trend die vrijwel altijd te zien is, namelijk dat de nieuwste Original film de lijst een tijdje domineert.

Neem The Adam Project, dat op 11 maart zijn debuut beleefde op Netflix en nog altijd in de top tien van heel wat landen staat. Maar de nieuwste grote film van Netflix laat zien dat de trend niet altijd opgaat. The Bubble van regisseur Judd Apatow blijkt een behoorlijke flop en is nu al uit de top verdwenen.

The Bubble-prestaties
De film The Bubble wist zijn debuut in de top drie te maken (en was hekkensluiter). Die plek wist de film vijf dagen vast te houden, om vervolgens al uit de top tien te vallen. Een pijnlijke gewaarwording voor Netflix.

Immers staan nieuwe Original-films van Netflix gewoonlijk enkele weken of soms zelfs maanden in de top tien.

Dat betekent dus ook dat het publiek geen fan is van The Bubble. De film draait om een groep acteurs en actrices die vast zitten in een veilige bubbel tegen corona in een hotel en proberen hun film af te ronden. Dat hadden ze net zo goed kunnen laten, want op IMDb heeft de film slechts een 4,7.

NieuwsFilm

meest populair