Restore the SnyderVerse is trending: Fans willen meer DCEU van Zack Snyder

Restore the SnyderVerse is trending: Fans willen meer DCEU van Zack Snyder

Of dat gaat gebeuren?

Afgelopen vrijdag werd de fusie tussen WarnerMedia en Discovery definitief afgerond. Daarmee is Warner Bros. Discovery ontstaan, wat tot de nodige wijzigingen heeft geleid in het bestuur van de bedrijven. En dat leidt weer tot hoop bij fans.

Door de fusie is het leiderschap veranderd. Zo vertrokken Jason Kilar (CEO van WarnerMedia), Ann Sarnoff (voorzitter van WarnerMedia Studios en de Networks Group) en Andy Forssell (baas van HBO Max). In plaats daarvan neemt voormalig head of operations David Zaslav van Discovery het over als de nieuwe CEO. Daarmee zijn in een klap de rollen veranderd.

Het SnyderVerse herstellen
Met de fusie komt een tijd van onzekerheid voor de bedrijven, maar dat brengt ook kansen met zich mee. Fans hopen vooral dat het SnyderVerse van DC Films teruggebracht kan worden.

SnyderVerse-fans lanceerden weer een Twitter-campagne en riepen met de hashtag #RestoreTheSnyderVerse Warner Bros. Discovery op om ervoor te zorgen dat het DCEU weer in ere hersteld wordt.

Zo hopen ze onder meer dat Zack Snyder meer Justice League-films mag maken en dat het hele filmuniversum zoals hij dat gepland had teruggebracht wordt.

De vraag is en blijft natuurlijk in hoeverre dat nog een optie is, gezien de beweging die Warner nu heeft ingezet.

NieuwsFilm

meest populair