Tara Reid met een decolleté waar je u tegen zegt

Tara Reid met een decolleté waar je u tegen zegt

De jonge Tara Reid, uit de tijd van American Pie.

De afgelopen jaren kennen we actrice Tara Reid vooral als het personage April Wexler uit de succesvolle Sharknado-filmreeks van de zender Syfy. Maar ooit speelde ze in behoorlijke blockbusters. Dan hebben we het uiteraard over de American Pie-films.

In die komediereeks, die tegenwoordig waarschijnlijk in een aangepaste vorm zou verschijnen, speelde ze het personage Vicky. Ze was te zien in American Pie (1999), American Pie 2 (2001) en American Reunion (2012).

Daarvoor zagen we Tara overigens als Bunny Lebowski in The Big Lebowski (1998) en Sasha Thomas in Urban Legend (1998). Later volgden titels als Van Wilder (2002) en Alone in the Dark (2005).

Terugblik op jonge jaren
"Tijd is het enige dat je kunt geven, maar nooit meer terug kunt krijgen! 💜 Mijn fans waren ongelooflijk en ik zal jullie altijd dankbaar zijn!" schrijft de klaarblijkelijk zeer dankbare actrice bij een foto van de Tara uit 2000.

Op die foto zien we de actrice in de periode dat ze nog kampte met chronische eetproblemen of vergelijkbare issues. We zien haar met een niet te missen decolleté.


De foto van de 46 jarige Tara Reid even bekijken? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair