Het scheelde niets of Amber Heard was ontslagen bij 'Aquaman 2'

Het scheelde niets of Amber Heard was ontslagen bij 'Aquaman 2'

Jason Momoa en Amber Heard hadden te weinig chemie.

Amber Heard was als Mera te zien in Aquaman in 2018. Maar nu blijkt dat ze bijna niet terugkeerde voor het vervolg.

Warner Bros. blijkt in eerste instantie besloten te hebben om de optie op het contract voor een terugkeer van Heard niet te gebruiken, ondanks het succes van de eerste film. Dat zou te maken hebben gehad met het gebrek aan chemie tussen Heard en hoofdrolspeler Jason Momoa.

Aquaman-terugkeer
Het nieuws wordt de wereld in geholpen door de site Puck, dat zich weer baseert op een gesprek met DC Films-baas Walter Hamada, dat gebruikt wordt in het proces tegen Heard dat haar ex-echtgenoot Johnny Depp aanspande.

Uiteindelijk werd toch besloten om Heard terug te brengen voor de tweede Aquaman-film, al zou ze geen salarisverhoging hebben gekregen, wat ze wel heel graag wilde.

Het team van Heard claimt dat dit komt door het schandaal rond haar relatie met Depp. Heard claimt bovendien dat ze sinds de problemen met Depp begonnen zijn geen lucratieve rollen meer heeft gekregen.

Depp en Heard zijn al jaren in een gruwelijke strijd verwikkeld, sinds de twee in mei 2016 uit elkaar gingen. Over en weer beschuldigen ze elkaar van allerlei misdragingen.

NieuwsFilm

meest populair