Jennifer Lopez was poedelnaakt tijdens dit belangrijke moment in haar leven

Jennifer Lopez was poedelnaakt tijdens dit belangrijke moment in haar leven

De beroemdheid is sinds deze week voor de tweede keer in haar leven met Ben Affleck verloofd.

Eerder deze week werd bekend dat Ben Affleck en Jennifer Lopez zich opnieuw met elkaar hebben verloofd. In haar persoonlijke nieuwsbrief heeft Lopez alle details onthuld over het aanzoek van Affleck.

"Zaterdagavond bevond ik mij op mijn favoriete plek op deze aarde: mijn bubbelbad. Het was daar waar mijn grote liefde op zijn knieën ging om mij ten huwelijk te vragen", schrijft Lopez over deze romantische ontwikkeling in haar leven.

De beroemdheid vertelt dat ze het aanzoek totaal niet aan had zien komen. "Ik was helemaal overrompeld, maar moest tegelijkertijd huilen. Ik kreeg geen enkel woord meer uit mijn mond en toen vroeg hij me of dat een ja was", licht ze toe. "Natuurlijk zei ik ja!"

Lopez maakte hetzelfde moment eerder twintig jaar geleden mee. Toen - om precies te zijn tussen 2002 en 2004 - hadden Affleck en zij zich immers ook al verloofd.

Van een huwelijk kwam het destijds echter niet, omdat de sterren uiteindelijk hun relatie verbraken... om deze sinds vorig jaar een nieuwe kans te geven.



NieuwsFilm

meest populair