Toekomst 'Fast & Furious'-franchise wordt volstrekt anders

Toekomst 'Fast & Furious'-franchise wordt volstrekt anders

Niks episch meer in de toekomst.

De meest recente toevoegingen aan de Fast & Furious-franchise maken duidelijk dat de franchise steeds groter en complexer wordt als het op de actie aankomt. Een moeilijke beweging, want hoe overtref je met steeds grotere stunts de vorige?

Het is een probleem waar een van de producenten, Neal Moritz, zich zeer bewust van is. Hij vertelde tijdens een nieuw interview met The Town dat hij denkt dat eventuele nieuwe Fast & Furious-films het kleiner moeten doen wat de actie betreft.

Fast & Furious moet kleiner
"Eerlijk gezegd denk ik dat in de toekomst we wat kleiner moeten gaan," begon Moritz tegenover The Town.

"Ik zou beginnen door terug te grijpen op waar we ooit begonnen waren. Ik denk dat dat wel een interessante richting kan zijn om op te gaan. Ik houd ervan om te ziggen en dan te zaggen. Ik zou wat anders willen proberen en ik denk ook wel dat het publiek dat tegenwoordig wil."

De eerste vier Fast & Furious-films waren ook nog behoorlijk kleinschalig, ondanks een aantal indrukwekkende stunts. De vijfde film in de franchise liet zien hoe een grote kluis door de straten van een stad gesleept werd en de films daarna bouwden de actie alleen maar op.

De grootste scène is vermoedelijk die waarin het team van Dominic Toretto de ruimte in vliegt. En nu is het de vraag wat in de laatste twee Fast & Furious-films van de hoofdsaga gaat gebeuren dat dit nog overtreft!

NieuwsFilm

meest populair