De laatste 'Ice Age'-video moet je zien: Scrat krijgt eindelijk wat hij wil

Eindelijk heeft Scrat z'n eikeltje.

Er is heel veel gebeurd de afgelopen twintig jaar. Zo werden smartphones uitgevonden, werden UGGs modern (vervolgens weer niet en nu weer wel), stopten videotheken en stierven een boel dieren uit. Wat we twee decennia ook voor het eerst zagen was nog zo'n uitgestorven wezen, maar dan in de bioscoop.

De afgelopen twee decennia konden we zien hoe een sabeltand-eekhoorn probeerde zijn handjes op een eikeltje te krijgen. In teaser trailers, films en zelfs een videogame, hebben we gezien hoe Scrat, de zeer bekende mascotte van de Ice Age-franchise steeds maar weer niet slaagde in zijn bescheiden doel.

Ice Age: The End
13 april verscheen een opmerkelijke video op YouTube. Die werd geplaatst door een account dat Finale heet. De video? The End.

De video laat zien hoe Scrat zijn eikeltje krijgt. Hij eet hem op en gaat verder. Da's pas opvallend na al die jaren van pogingen om het eikeltje in handen te krijgen. Ergens zou je bijna denken of hebben verwacht dat hij er meer mee had willen doen.

Duidelijk is dat de video gemaakt is door een stel artists die werken voor Blue Sky Studios. In de omschrijving laten ze namelijk weten: "In de laatste dagen van Blue Sky Studios kwam een klein groepje artiesten bij elkaar om dit laatste shot te maken. Dit shot is een vaarwel, een afscheid op onze manier."

Blue Sky Studios werd door Disney gesloten in 2021, nadat de filmstudio de overname van Fox had afgerond.



NieuwsFilm

meest populair