'Amber Heard zelfs in rechtszaal onveilig door superfans Johnny Depp'

'Amber Heard zelfs in rechtszaal onveilig door superfans Johnny Depp'

Al beweert een van de vrouwen zelf geen fan te zijn.

Twee vrouwen die in de media worden omschreven als 'superfans' van Johnny Depp zijn deze week uit de rechtszaal verwijderd omdat zij Amber Heard online flink zouden hebben bedreigd. Dat meldt de New York Post.

De aanwezigheid van twee Johnny Depp-fans zorgde donderdag voor nogal wat gedoe in de rechtbank van Virginia, waar op dit moment de behandeling van de smaadzaak plaatsvindt die de Pirates of the Caribbean-acteur tegen zijn ex heeft aangespannen.

Doorgeslagen 'fans'
Tientallen fans van Depp blijken de afgelopen dagen naar de rechtbank te zijn gemomen om hun idool te steunen. Donderdag zorgde dat echter voor nogal wat gedoe toen de beveiliging ontdekte dat er twee vrouwen in de zaal zaten die Amber Heard online hebben bedreigd.

"Ik kan niet wachten op de dag dat ik Amber Heard kan vermoorden", zou een van de vrouwen onder meer op social media hebben geschreven. De fans scholden Heard ook voor alles en nog wat uit. Er werd dan ook gevreesd voor de veiligheid van de Aquaman-actrice.

Uiteindelijk besloot de beveiliging de vrouwen uit het gebouw te verwijderen en dat ging niet bepaald gemakkelijk. Er moesten vier beveiligers aan te pas komen. De fans mogen nu het gebouw ook niet meer in.

Statement van 'fan'
In een reactie ontkent een van de twee vrouwen overigens een fan van Depp te zijn. "Ik ben zelf een slachtoffer van huiselijk geweld en was in de rechtbank om Johnny - die zelf ook het slachtoffer is van huiselijk geweld - een hart onder de riem te steken", aldus de vrouw. Heel geloofwaardig is dat statement niet, gezien al haar tweets.

NieuwsFilm

meest populair