Serena Williams wil na 'King Richard' gaan voor een 'Williamsverse' à la MCU

De beroemde tennisster denkt dat er nog veel meer te vertellen is.

Je zou bijna zijn vergeten dat Will Smith recentelijk een Oscar won voor zijn prestatie in King Richard. Iedereen heeft het namelijk alleen maar over de klap die hij Chris Rock verkocht. Toch hoopt Serena Williams dat het niet maar bij een enkele film blijft.

De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de familie Williams en volgt Richard Williams (Smith), die alles doet om zijn dochters Serena en Venus om te toveren tot tennissterren. Het biografische sportdrama deed het behoorlijk goed, waardoor Serena hoopt dat er een MCU-achtige franchise van gemaakt gaat worden.

Smaakt naar meer
Tijdens een recent interview liet Serena Williams zich erover uit. De actrice is een grote fan van Marvel en wil nu eigenlijk ook een 'Williamsverse' zien. Volgens Serena is er namelijk nog veel meer te vertellen.

"King Richard had een perfect einde, met Venus op de tennisbaan. Venus gaat in haar richting en ik in de mijne. Het zijn twee totaal verschillende verhalen. Ik heb een zware reis gehad. Ik deed het niet altijd goed en toen juist wel weer. Het is een verhaal met veel drama, waar zeker nog wel een mooie film van gemaakt kan worden!"

Wel of niet?
De vraag is natuurlijk of het er nog van gaat komen. Venus Williams is iets ouder dus de film draait iets meer om haar dan om Serena. Echter is laatstgenoemde wel een van de succesvolste sporters aller tijden, dus er is nog meer dan genoeg te vertellen voor een eventueel vervolg.

NieuwsFilm

meest populair