Elisabeth Moss is blij dat Kirsten Dunst haar rol in 'The Power of the Dog' overnam

Elisabeth Moss heeft bekendgemaakt waarom ze niet te zien was in The Power of the Dog.

FilmTotaal 18 april 2022 11:09 in Celebrity
Actrice Elisabeth Moss zou oorspronkelijk Kirsten Dunst's rol spelen in de Netflix-film The Power of the Dog. The Power of the Dog is geregisseerd door Jane Champion en werd eerder dit jaar genomineerd voor twaalf Oscars.

Volgens Moss zou ze al jaren in gesprek zijn geweest met regisseur Jane Champion over het spelen van een rol in The Power of the Dog. De actrice zou uiteindelijk moeten afzien van de rol vanwege onvoorziene omstandigheden.

Elisabeth Moss
In een recent interview met Empire vertelde Moss dat ze het er best moeilijk mee heeft gehad, omdat ze graag Kirsten Dunst's rol in The Power of the Dog had gespeeld. "Zij en ik zijn lief voor elkaar geweest in dat proces, wetende dat deze dingen soms gewoon niet lukken, en dat het niemands schuld is," zei de actrice over haar gesprekken met Champion.

Toch was de actrice ook blij dat Kirsten Dunst de rol te pakken kreeg. Met lof voor haar acteerprestatie zei Moss: "Ik was eigenlijk zo blij dat Kirsten het deed, omdat ik haar als actrice zo respecteer."

Kirsten Dunst
Moss ging verder met: "Ik denk dat als die rol naar iemand was gegaan waar ik niet van hield, ik dat niet leuk zou hebben gevonden. Het is duidelijk zo'n mooie film."

De actrice zei verder ook: "Uiteindelijk ben ik blij dat het zo gelopen is, maar ik zou zeggen dat mijn enige wanhopige wens is om nog eens met Jane te werken."

NieuwsFilm