Ook Jaden Smith ligt nu onder vuur voor vreemde opmerkingen

Ook Jaden Smith ligt nu onder vuur voor vreemde opmerkingen

Het heeft niks met zijn vader te maken, maar geliefd maakt hij zich niet bepaald met zijn recente interview.

Will Smith maakte natuurlijk geen al te beste indruk tijdens de Oscaruitreikingen. Hoewel hij de Oscar voor beste acteur won, heeft iedereen het enkel en alleen over de klap die hij Chris Rock gaf. Nu komt ook zijn zoon, Jaden, op een iets mindere manier in het nieuws.

De jonge acteur, o.a. bekend van Pursuit of Happiness en After Earth, waarin hij naast zijn vader is te zien, gaf recentelijk een interview waarin hij het had over zijn jeugd. Een deel van het gesprek viel voornamelijk op.

Anders
Zo zei de 23-jarige Jaden dat hij het lastig vond vrienden te maken, aangezien hij al een stuk 'volwassener' was dan de andere tieners: "Ik ben erg blij dat ik gedurende mijn jonge jaren meer tijd heb doorgebracht met volwassenen dan met andere kinderen van mijn leeftijd, want ik leerde veel meer van van volwassenen dan van kinderen".

Smith deed vervolgens een ander kind spottend na: "'Kijk naar mijn mobiel, het is selfie tijd!' Ik dacht dan altijd bij mezelf: 'Oh mijn God, wat kinderachtig allemaal. Kunnen we het niet over belangrijkere dingen hebben, zoals politiek en economie? Misschien kunnen we het hebben over het milieu en het welzijn van de planeet? Iets dat er echt toe doet?'".

Reacties
Op sociale media lieten de nodige mensen weten de opmerking van Jaden Smith maar raar te vinden. Echt gemeen werd het niet, maar het is wel duidelijk dat ze met de acteur spotten. Enkele reacties op zijn commentaar zijn hieronder te zien.





Het interview met Jaden Smith is hieronder terug te zien. Hier staan echter wel de nodige reacties bij die uithalen naar de acteur. Zo zijn er toch wel meerdere dubieuze uitspraken over zijn familie en leven.



NieuwsFilm

meest populair