Chloe Bennet heeft maar weinig om het lijf op Insta-foto

Chloe Bennet heeft maar weinig om het lijf op Insta-foto

De actrice heeft enkel een jasje aan.

In maar liefst 136 afleveringen van Agents of S.H.I.E.L.D. was actrice Chloe Bennet te zien als het personage Daisy 'Skye' Johnson / Skye / Quake. Toch zagen we de actrice sinds die serie in geen andere productie meer.

De in Chicago, Illinois geboren brunette was voor de Marvel-serie te zien in de serie Nashville en had de afgelopen jaren ook rollen in de animatiefilm Abominable, de dramakomedie 5 Years Apart en de romkom Valley Girl.

Op dit moment lijkt ze te genieten van een lange break. Zeven jaar Marvel is natuurlijk een flinke tijd. Ze was nog wel aangetrokken om in de pilot voor de serie Powerpuff te spelen, maar ze besloot het project te verlaten nadat deze in een soort productiehel belandde.

Recent kwam ze nog in het nieuws. Via Twitter liet ze weten dat ze verbaasd is hoe vaak ze foto's van zichzelf tegenkomt waarop haar borsten groter zijn gemaakt.


Jarig en opvallende foto's op Insta
De actrice werd recent 30 jaar en vierde dat uiteraard. We zien haar op Instagram met een dienblaadje shotjes en enkel een colbertje aan. Hopelijk voor Chloe was het voldoende wat in Malibu, Californië. "30 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" was de begeleidende tekst.


Zien hoe de 30 jarige Chloe Bennet eruit ziet? Check dan de foto's op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair