Hugh Jackmans vrouw reageert op gerucht of haar man homoseksueel is

Hugh Jackmans vrouw reageert op gerucht of haar man homoseksueel is

Deborra-Lee Furness trekt zich er niet veel van aan.

Hugh Jackman is een van de geliefdste acteurs in Hollywood. Niet alleen was de acteur jarenlang te zien als Wolverine, ook wist hij hoge ogen te gooien in pareltjes als The Prestige en Prisoners. Er doen echter al lang geruchten over Jackman de ronde dat hij homoseksueel zou zijn, iets waar zijn vrouw zich nu over uitlaat.

Jackman trouwde in 1996 met actrice Deborra-Lee Furness. Samen hebben ze twee kinderen, Oscar (21) en Ava (16) maar toch verdenken de nodige mensen Jackman ervan homoseksueel te zijn. In een recent interview laat Furness zich erover uit.

Reactie
Het is duidelijk dat de actrice, o.a. bekend van Shame, zich niet veel aantrekt van het gerucht. Ze heeft er al vaker over gegrapt en doet dat nu weer: "Hugh kan gay zijn! Maar ik denk niet dat hij er zo geheimzinnig over zou doen. Hij zou dan uitgaan met Brad Pitt ofzo. Niet dat Brad gay is, maar je begrijpt wel wat ik bedoel!"

Wel vindt Furness het af en toe vervelend dat mensen alles over zijn leven willen weten: "We lezen die dingen zelf niet, maar je krijgt het natuurlijk wel af en toe mee. Het is zo iets geks, dat mensen zulke dingen gaan verzinnen. We hebben er al lang mee te maken en het is wel saai aan het worden."

Status
De actrice voegt toe dat ze soms vergeet dat haar man een van de bekendste acteurs ter wereld is en zich dan ook soms verbaast dat zo veel mensen hem aankijken wanneer ze ergens zijn: "Dat is soms wel iets vreemds. Ik ben er nog steeds niet helemaal aan gewend!"

De twee bekendheden vierden recentelijk hun 26-jarige huwelijk. Jackman deelde toen het onderstaande kiekje op zijn Instagram-pagina.



NieuwsFilm

meest populair