Opnames nieuwe M. Night Shyamalan film 'Knock at the Cabin' zijn begonnen

De nieuwste film van M. Night Shyamalan zal in februari 2023 uitkomen.

Regisseur M. Night Shyamalan is begonnen aan de opnames van zijn nieuwste film Knock at the Cabin. Shyamalan is een regisseur die bekend staat voor het regisseren van films met shockerende, en plottwist bevattende, eindes.

Zijn eerste film die hem echt bekend maakte was The Sixth Sense uit 1999. Sindsdien weet Shyamalan regelmatig thrillers met een bijzonder concept uit te brengen, waarbij meestal een grote wending op een bepaald punt in het verhaal plaatsvindt.

Knock at the Cabin
Shyamalan had recent bekendgemaakt dat Knock at the Cabin zijn volgende film zal worden, waarbij de regisseur ook liet weten dat de film al in februari 2023 te zien zal zijn. De cast van de film bestaat uit onder andere Rupert Grint, Dave Bautista, Jonathan Groff, Nikki Amuka-Bird, Ben Aldridge, en William Ragsdale.

Over het verhaal van Knock at the Cabin is momenteel vrij weinig bekend, maar de film lijkt een horrorfilm te gaan worden. De fans die Shyamalans werk goed kennen weten dat het, door de gebruikelijke twists, nog lang zal duren voordat het duidelijk is waar de film echt over zal gaan.

M. Night Shyamalan
In een recente tweet maakte de regisseur bekend dat hij is begonnen met de opnames voor Knock at the Cabin. De regisseur liet daarbij ook weten dat dit de vijftiende speelfilm is die hij zal regisseren.

De regisseur deelde op Twitter een foto van het klapperbord waarop het logo van de film te zien is. De regisseur liet eerder weten dat Knock at the Cabin het scenario is dat hij het snelst heeft geschreven, waarbij het scenario bestaat uit ongeveer 100 pagina's.

NieuwsFilm

meest populair