Alexandra Daddario behoorlijk strak in haar vel op Insta-foto

Alexandra Daddario behoorlijk strak in haar vel op Insta-foto

We zien de True Detective-actrice op een soort strand.

Menig fan denkt nog wel een keer terug naar de kleine, maar zeer opvallende bijrol van Alexandra Daddario in de serie True Detective. Ze was door een bepaalde scène in een klap wereldberoemd.

Sindsdien speelde ze in heel wat films en series, en de afgelopen periode lijkt ze weer een beetje de draad te hebben opgepakt na een wat stillere periode. Ze was namelijk te zien in de serie The White Lotus. Een flinke hit.

Op de IMDb zien we dat ze nu twee projecten gepland heeft staan. Zo zien we dat ze een rol heeft gespeeld in het reeds opgenomen coming-of-age-drama Wildflower. Ze heeft de hoofdrol, met bijrollen van Ryan Kiera Armstrong, Kiernan Shipka, Charlie Plummer, Jean Smart en Jacki Weaver.

Een andere project is de serie Anne Rice's Mayfair Witches. Ze speelt het personage Rowan Fielding in deze horrorfantasyserie.

Alexandra Daddario in bikini op het strand
"Beach," schrijft ze bij een foto op Instagram. We zien de actrice in bikini op het strand. Wat ze exact aan het doen is, wordt niet duidelijk. Duidelijk is wel dat ze het kiekje even wilde delen met haar fans.


Wil je zien hoe de 35 jarige Alexandra Daddario eruit ziet in bikini? Bekijk de foto dan nu op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair