Fantastische trailer 'Lightyear' met Chris Evans als de echte Buzz

Fantastische trailer 'Lightyear' met Chris Evans als de echte Buzz

Duidelijk een nieuwe Pixar-topper.

Disney en Pixar hebben een nieuwe trailer en poster Lightyear uitgebracht voorafgaand aan de releasedatum van de animatiefilm op 17 juni.

De animatiefilm wordt omschreven als het definitieve oorsprongsverhaal van Buzz Lightyear, de held die het speelgoed inspireerde. Lightyear volgt de legendarische Space Ranger nadat hij is gestrand op een vijandige planeet op 4,2 miljoen lichtjaar van de aarde, samen met zijn commandant en hun bemanning.

Terwijl Buzz een weg terug naar huis probeert te vinden, wordt hij vergezeld door een groep ambitieuze rekruten en zijn charmante robotkat Sox. De zaken worden gecompliceerd als Zurg arriveert, een opvallende verschijning met een leger meedogenloze robots en een mysterieuze agenda.

Definitieve trailer & poster
Naast Chris Evans, die Buzz Lightyear zal inspreken, vormen Keke Palmer, Dale Soules en Taika Waititi een groep ambitieuze rekruten. Peter Sohn spreekt Buzz' robotje Sox in. Andere stemmen komen van Uzo Aduba, James Brolin, Mary McDonald-Lewis, Efren Ramirez en Isiah Whitlock Jr.

Lightyear van Angus MacLane (Toy Story of Terror) draait vanaf 15 juni in de bioscopen.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair