Geen 'Pirates of the Caribbean' meer voor Johnny Depp

Geen 'Pirates of the Caribbean' meer voor Johnny Depp

Hij keert voor geen goud meer terug.

Johnny Depp zegt in een interview dat er niets is dat hem terug kan krijgen in de Pirates of the Caribbean-franchise. Dat vertelde hij tijdens een verhoor in het kader van zijn rechtszaak tegen ex-vrouw Amber Heard.

Depp klaagt Heard aan voor 50 miljoen dollar. Hij zegt dat de claims die Heard in een opiniestuk in de Washington Post in 2018 maakte, zijn carrière onherstelbaar verwoest hadden, en zijn reputatie kostten. En dat maakt dat hij niet meer terug kon keren naar de Pirates of the Caribbean-franchise.

Pirates of the Caribbean
Volgens Depp zat die zesde film er in eerste instantie wel in, maar besloot Disney ervan af te zien na het opiniestuk en de daaropvolgende ophef.

Nu lijkt het erop dat Depp niet meer terug wil keren naar de franchise. Heards advocaat Ben Rottenborn vroeg Depp of het klopt dat hij 'voor geen goud' meer terug wil keren naar Disney om aan een Pirates of the Caribbean-film te werken.

Daarop zei Depp dat het klopt. "Mr. Depp, als Disney met 300 miljoen dollar en een miljoen alpaca's langs zou komen, klopt het dat u zelfs dan nee zou zeggen tegen een nieuwe Pirates of the Caribbean-film met Disney? Correct?" vroeg Rottenborn.

Waarop Depp zei: "Dat klopt, Mr. Rottenborn."

Rottenborn legde uit dat Disney volgens hem al eerder besloten had niet verder te gaan met Depp als Captain Jack Sparrow.

NieuwsFilm

meest populair