Oh jee... Is wereldberoemde Bill Murray na klacht ook niet meer welkom in Hollywood?

De opnames van zijn nieuwe film zijn stilgelegd.

Er is vandaag de dag weinig voor nodig of acteurs zijn niet meer welkom in Hollywood. Sinds #MeToo is er een grote schoonmaak bezig in de filmwereld en zijn bekende namen zoals Harvey Weinstein en Kevin Spacey verbannen, maar ook beroemdheden die van iets verdacht worden komen niet meer aan de bak. Nu lijkt het erop dat Bill Murray zich misschien ook gaat toevoegen tot die laatste categorie.

Murray, o.a. bekend van de Ghostbusters-franchise en de nodige Wes Anderson-films, werkt op dit moment weer aan een nieuw filmproject genaamd Being Mortal. De productie is echter stopgezet, nadat er een klacht werd ingediend tegen de bekende acteur.

De reden
Het is nog niet geheel duidelijk wat er aan de hand is. De website Deadline meldt wel dat de klacht op dit moment wordt onderzocht. De acteur zou zich ongepast hebben gedragen op de set. Hoewel de specifieke details van de klacht nog niet bekend zijn, lijkt het wel tamelijk serieus te zijn, omdat de opnames voorlopig stil zijn gelegd.

Ondanks het feit dat de 71-jarige veel fans heeft, schijnt hij niet erg makkelijk te zijn om mee te werken. Murray heeft namelijk al vaker problemen gehad met collega's en zo gaan er de nodige verhalen over hem rond dat hij ruzie had met o.a. Harold Ramis en Scarlett Johansson.

Meer
Lucy Liu werkte ook al eerder samen met Murray aan Charlie's Angels, maar zei toen ook dat de acteur een 'donkere kant' had en dat ze voor zichzelf moest opkomen. Een andere producent zei dat Murray tegen haar nog erger te keer ging en dreigde haar van een parkeerplaats te gooien.

NieuwsFilm

meest populair