Video: reactie Johnny Depp in de rechtbank op opname mishandeling door Amber Heard

Video: reactie Johnny Depp in de rechtbank op opname mishandeling door Amber Heard

De acteur getuigde voor de tweede keer in de rechtszaak tegen Amber Heard.

Een video uit de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is viral over het internet gegaan. In deze video is te zien hoe Depp reageert op de audio opnames waar Heard toegeeft hem te hebben geslagen.

De acteur zit er bedroefd bij als de opnames van de bittere ruzies tussen hem en zijn ex-vrouw afgespeeld worden. Een video van Depps reactie op deze opnames werd miljoenen keren bekeken.

Rechtszaak
De acteur heeft zijn ex-vrouw aangeklaagd voor smaad over een opiniestuk dat ze in 2018 schreef over huiselijk geweld in The Washington Post. In dit artikel benoemt ze Depp niet, maar zijn advocaten beweren dat de implicatie van Heard duidelijk terug te lezen is.

Depp heeft Heard voor 50 miljoen Amerikaanse dollars aangeklaagd, terwijl Heard een tegenaanklacht voor 100 miljoen Amerikaanse dollars heeft ingediend. De advocaten van Heard beweren dat het opiniestuk een zaak van openbaar belang was, en dat de actrice daarom beschermd moeten worden tegen de aanklacht.

Johnny Depp
De acteur getuigde afgelopen woensdag voor de tweede keer, waarbij zijn advocaten enkele audio opnames afspeelden. In deze audio opnames zijn ruzies en hevige argumenten tussen het voormalig echtpaar te horen.

In deze opname is te horen hoe Depp zegt: "Je sloeg me in het f****** ding." De actrice reageerde daar (onder andere) op met: "Het spijt me dat ik je niet op de juiste manier in het gezicht heb geslagen. Ik gaf je een tik, ik was je niet aan het slaan. Je bent niet geslagen."

Amber Heard
Depp was niet blij met deze reactie en zei: "Vertel me niet hoe het voelt om geslagen te worden." Heard vertelde opnieuw dat hij niet geslagen werd, maar een tik had gekregen.

Heard ging daarop verder met: "Het spijt me. Ik heb je een tik gegeven, maar ik heb je niet geslagen. Ik heb je niet f****** geslagen. Ik gaf simpel een f****** tik. Ik weet niet wat de beweging van mijn hand was. Maar je bent in orde. Ik heb je geen pijn gedaan." De actrice noemde daarna vloekend dat Depp zich als een zeikende baby gedroeg.

Vingertopje
Tijdens de getuigenis vertelde de acteur ook hoe hij zijn vingertopje was kwijtgeraakt tijdens een gewelddadig gevecht dat het voormalige echtpaar had in Australië. Depp vertelde het volgende daarover: "Ik keek naar mijn botje dat naar buiten stak en het vlezige deel van de binnenkant van je vinger en het bloed stroomde eruit."

De jury kreeg tijdens dit verhaal ook shockerende beelden te zien van de gesneden vinger. Bekijk hieronder de video waarin Depp luistert naar de audio opnames.



NieuwsFilm

meest populair