'Fast X' wordt de beste tot nu toe volgens Vin Diesel

'Fast X' wordt de beste tot nu toe volgens Vin Diesel

Vin Diesel heeft er zin in.

Fast X, de op een na laatste film in de Fast Saga (even los van alle spin-off die we vast en zeker te zien gaan krijgen), is begonnen met de opnames. Acteur Vin Diesel deelt nu iets nieuws vanaf de set.

De acteur is weer terug als Dominic Toretto. Nu is hij vooral druk met de opnames van Fast X, maar dat weerhoudt hem er overduidelijk niet van een en ander te vertellen over de nieuwe productie. Zo vertelde Diesel al dat een van de castleden oorspronkelijk niet terug zou keren en laat hij nu in een video samen met regisseur Justin Lin weten dat het volgens hem de beste Fast & Furious-film tot nu toe wordt.

Fast X is geweldig
"Week één. Gezegend en dankbaar," begon Diesel in de begeleidende tekst. "Het voelt als het begin van een episch einde," horen we Lin vertellen in de video.

"Is het eerlijk om te zeggen dat dit de beste zal worden?" vroeg Diesel. "In mijn hart zeker," aldus Lin. Meerdere van de castleden reageerden op het bericht en lieten weten dat ze helemaal blij zijn weer aan de slag te kunnen met de franchise.

Dat wil niet zeggen dat het allemaal ook echt snel gaat lopen. Fast X staat gepland voor release in mei 2023. Het is het eerste van een tweedelige finale van de saga. Hieronder de video:



NieuwsFilm

meest populair