'Alien: Covenant' onthult gruwelijke dood in verwijderde scène

Alien: Covenant ziet er nog erger uit zo.

Een recent onthulde verwijderde scène van Alien: Covenant is veel gewelddadiger en eigenlijk ook wel enger dan eerder. De science fiction thriller werd in 2017 uitgebracht.

Alien: Covenant was deel van de pogingen van regisseur Ridley Scott om de Alien-franchise die hijzelf in 1979 lanceerde, nieuw leven in te blazen. Maar matige recensies en tegenvallende prestaties aan de box office, maakten dat de geplande twee vervolgen er niet kwamen en Alien: Covenant voorlopig de laatste film is.

Alien: Covenant-scène
Alien: Covenant speelt zich af na de Prometheus-expeditie naar de maan LV-223. Daar kwamen vrijwel alle verkenners om het leven, op archeoloog Elizabeth Shaw na natuurlijk. Elf jaar later vindt de crew van een ruimteschip het noodsignaal van Shaw en komen ze erachter dat David woont in een oeroude stad.

Hij blijkt te experimenteren met een oeroude en dodelijke levensvorm die hij loslaat op de crew. Die wordt een voor een vermoord door de proto-Xenomorph.

Een van die momenten is de dood van Ricks en Upworth. De nieuwe versie laat met name een gruwelijkere dood voor Upworth zien, die laat zien hoe ze om het leven komt in tegenstelling tot de bioscoopversie waarin dat helemaal niet te zien is.

Bekijk de video via deze link op YouTube.



NieuwsFilm

meest populair