Het Marvel-universum kwam stiekem met de voorganger van Thanos

Het Marvel-universum kwam stiekem met de voorganger van Thanos

Moon Knight onthult zo ontzettend veel!

In het geheim heeft het Marvel Cinematic Universe de grote voorganger van Thanos geïntroduceerd in aflevering 4 van de serie Moon Knight.

Marvel Studios bracht bijna de hele Infinity Saga door met het opbouwen van Thanos als de grootste bedreiging voor het universum. Zijn zoektocht om de zes Infinity Stones te verzamelen kwam aan het einde daarvan tot ontploffing, waarbij hij de zes stenen wist te gebruiken om het halve universum uit te roeien.

Thanos-achtige schurk
Moon Knight lanceert de Egyptische mythologie in het Marvel Cinematic Universe. De serie noemde namelijk de Ennead, een godachtig Avengers-team dat in het 'heden' van het Marvel Cinematic Universe gekozen heeft om in de schaduwen toe te kijken en niks te doen.

We zagen in aflevering 4 verschillende goden, waaronder Taweret. Bovendien onthulde de aflevering dat Alexander de Grote de voormalige Avatar van Ammit was. En we hoorden over Heka, de eerste Thanos van het Marvel Cinematic Universe.

In de Marvel Comics heeft Heka-Nut een soortgelijke missie als Thanos.

Hij wil namelijk vier relikwieën stelen, de Cornerstones of Creaton: de Ebon Rose, Darkhold, Serpent Crown en het Sword of Bone. Heka-Nut probeerde vijfhonderd jaar lang het Sword of Bone in handen te krijgen, maar faalde. Mocht hij ze allevier gekregen hebben, dan had Heka-Nut het universum kunnen veranderen zoals Thanos dat deed.

NieuwsFilm

meest populair