Ireland Baldwin haalt keihard uit naar liegende en 'absolute ramp' Amber Heard

Ireland Baldwin haalt keihard uit naar liegende en 'absolute ramp' Amber Heard

De actrice haalt keihard uit naar Heard en steekt Johnny Depp een hart onder de riem.

Op dit moment is de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard in volle gang. De actrice beweert stellig dat de geliefde acteur haar meermaals heeft mishandeld, maar volgens Depp klopt hier helemaal niets van. Op de steun van Ireland Baldwin kan The Pirates of the Caribbean acteur in ieder geval rekenen.

De 26-jarige Ireland, dochter van acteur Alec Baldwin en Kim Basinger, mag dan wel voornamelijk bekend zijn als model, ook heeft ze al de nodige rollen weten te scoren in films als o.a. Grudge Match en A Dark Foe. Het is ook wel duidelijk aan welke kant zij staat in de Depp v Heard zaak.

Bericht
Op haar Instagram-pagina liet Baldwin weten dat Heard aan het liegen is. Zo schrijft ze: "Ik ken genoeg vrouwen die precies zo als Heard zijn. Ze zijn manipulatief en koud en ze gebruiken hun vrouwelijkheid om het slachtoffer te spelen om zo de wereld tegen de man op te zetten. We leven vandaag de dag in een wereld waarin het cool is om te zeggen dat mannen slecht zijn en al die kolder".

"Laten we alsjeblieft niet vergeten dat ook mannen misbruik kunnen ervaren!" vervolgt Baldwin. "Deze absolute ramp die Amber Heard heet is een verschrikkelijke persoon en ik hoop echt dat Johnny zijn reputatie en leven terug krijgt. Ook hoop ik hem nog in 5 Pirates films te zien!"

Ireland Baldwin reageerde op deze manier na het horen van de onderstaande clip, waarin Heard zegt dat zij Depp slaat.



NieuwsFilm

meest populair