Madonna doet weer lekker wild op Instagram

De zangeres is duidelijk in een feeststemming.

FilmTotaal 25 april 2022 15:18 in Celebrity
Madonna blijft haar fans verrassen met professionele foto's en video's op Instagram. In een nieuwe video staat ze zwoel te dansen in een kort jurkje.

De video lijkt een samenwerking met het modemerk Burberry te zijn. Daarvan deelde ze onlangs ook al iets. Ook deze keer laat Madonna niets aan de verbeelding over.Koningin van Instagram
Wie Madonna volgt op Instagram, weet dat de popzangeres bijna dagelijks nieuwe content op haar Instagram-pagina deelt. Op het platform heeft ze bijna 18 miljoen volgers.

Haar posts kunnen soms ook rekenen op kritiek. Zo vinden sommigen dat de zangeres onnodig veel filters en photoshop gebruikt. Madonna trekt zich daar natuurlijk allemaal niks van aan en doet gewoon lekker waar ze zelf zin in heeft.

Succesvol
Madonna verdient niet alleen een hoop geld met muziek, maar ook met lucratieve promotiedeals en investeringen in vastgoed.

Zo werd vorige week bekend dat ze haar woning in Californië te koop heeft gezet. De zangeres kocht deze nog geen jaar geleden voor 19 miljoen en hoopt daar nu 26 miljoen voor te vangen.

NieuwsFilm